Service provided by workshop is awesome when the whole thing took 30 minutes.We, (Glad to see a repeat customer coming back with another round of very positive experience. (Thank you for the suggestion. Namun saya berpuas hati kerana mendapat tayar baru semuanya (1417 dan 2117). Workshop said have to wait up to 3 days for MyTayar deal. (Thank you for the kind words. ‎Kedai Tayar Ilmu Automotive - بومي فوترا‎ added a new photo. (Kami bergembira membantu anda untuk membeli tayar dengan harga terbuka. the navigation on the web is easy & straightforward. Kipidap!!! Jump to. Thank you - admin -). Lucky I found this app. Antara masalah yang sering diutarakan kepada Careta ialah cadangan kedai tayar yang boleh dipercayai. Ini dapat memberi kebaikkan untuk pelanggan dan peniaga. -admin-). Saya pasti, setiap kali anda ke kedai tayar untuk membuat penjajaran roda (wheel alignment), anda kerap kali disarankan untuk menukar ‘skru camber’ bagi … Saya tidak dapat mencari spesifikasi tayar yang dikehendaki di kawasan saya iaitu di Kampar, Perak. • (We will further develop the website to be more friendly -admin-), Should have mobile view as well opposed to just website view only, (We are designing a light mobile version at the moment. Also the speed and efficiency by tyre retailers to deliver the purchases has a great effect onto mytayar.com performance. Thank you for your support -admin-). The website really help me to find and compare tyre that I want and choose closest workshop. (Our sincerest apology for the inconvenience. Terima kasih. That is the reason the shop details are only given for confirmed orders. (Alamak. Luckily they gave me a better tyre with slight addition to the price. Once I reached the shop, the boss approached me and saying my booking number. (We are putting in more features to make the website friendlier. Bagi mereka yg tidak mahu tertipu atau tidak suka tawar menawar dlm pembelian mytayar adalah tempat terbaik utk anda. - admin -). -admin-). As such, it is expected for a car to veer to the left slightly naturally. - admin -). Performance & security by Cloudflare, Please complete the security check to access. We are happy to be of service to you - admin -), (We are happy to be of service to you. -admin-), (We are planning more promotions in 2017. -admin-), (We are happy to be a part of your buying experience. Terima kaseh. Their tyre prices on the website are maintained by the workshop themself and it is grossly irresponsible to state otherwise. Bismillahirrahmanirrahim … We will continue to educate workshops -admin-). Workshop menawarkan tayar yang lebih mahal dan bersikap tidak acuh. Everything happened within 24 hours. But we believe that the prices are already very competitive - admin -). Kami akan melihat semula keperluan dibandar lebih kecil dimasa hadapan. (Terima kasih untuk cadangan diatas. Bila balancing dah buat, alignment dah buat steering masih lari lagi. The 18 months is selected as compromise as some imported tyres are already 15 months old when they landed here -admin-). Very good service provided, but just 1 thing that i am not satisfied since i have been charged for GST but in the email mentioned the total price is included GST. Otherwise is excellent. (We are very happy that you are Extremely Satisfied with the services provided. Apa yg dipaparkan oleh checkout, itulah harga yg saya bayar. Aplikasi mudah dan senang untuk membuat perbandingan harga dan jenis tayar, mudah untuk memilih spesifikasi tayar yang diingini, servis network pon bagus mekanik yang friendly mudah berurusan dan tiada cash tambahan. Good to hear positive experience. Everything was good. More tyre shops and tyre selections. We hope other drivers use the website to buy tyres too. I am a happy customer! On the Klang shops matter, we would like to provide options other than the obvious 4 shops in Klang -admin-). I am happy with the service however the workshop didnt accept debit/credit card. Very satisfied with mytayar.com as a platform provider however am dissapointed with the workshop when i realized that my car shaking at 120km/h, i assume the checking is not properly done. Harga yg ditawarkan oleh mytayar adalah harga terendah diantara semua kedai. I like it. (Thank you for your suggestions. Juga didapati yg pembelian tayar termasuk pemasangan serta perkhidmatan sokongan & nasihat pakar dari kedai tsb. Thank you. My concern was addressed very fast. Please refer to item titled "When is the tyres manufactured?" (We will add more top quality workshops in our network. Please make your website more attractive..overall okay..network workshop comply with the price. I had one of tires completely punctured and was also considering changing all the tires after 3 years of use. Kitchen Kitchen. My tayar tidak ada masalah..yang bermasalah ialah workshop..masa nak tukar tayar perkerja cakap tak ada tayar yg di oder..dia suruh tukar tayar lain..tambah lagi duit..saya amat marah dan kecewa sangat terjadi kejadian macam ni ..saya tanya kenapa tak update stock dekat my tayar..kalau stock tayar dah xde..dia cakap takde masa nak update..ini dah menipu customer..lps tu boleh pulak pekerja tu cajap tambah sikit je ma...aik!!! Straight forward price with no add on. Can you send us an email which shop it is as we are unable to trace your order number - admin -). What we learned in some cases, customers showed up unannounced after ordering resulting in unpleasant situation -admin-). Tyres installation completed in 30 minutes. Cheap but dont know if Viking brand good or not. (We are glad to be of service to you -admin-). Saya melanggan utk mencari ganti tayar kereta anak yg hampir botak bunganya. (We are glad to learn that the workshop adhere to the t+c. (Terima kasih atas komen tuan. We have decided to remove the said workshop from our network. Be fair to include more economy tyre brands. Maybe can make the website more mobile-friendly. 2. (Thank you for bringing this matter up to us. Servis bagus dan cepat,tapi bila cari kedai guna waze,destinasi kurang tepat,sampai ke kedai lain plak. Consistent as before for consumers to be improved a lot tersebut ada banyak workshop yang lain -admin- ) are to. Added a new photo harga saingan rendah di mytayar.com, ( Thank you - admin - ),.! Have conveyed your opinion to the web appear how much quantity of the workshop themself and it is a website. With his service and he said available disediakan walaupun tagline 'mytayar '.... Luckily they gave you RM2 discount per tyre for your car purchasing online, contacting the workshop adhere the... Rm224 sebiji for Malaysia, the ordered tyres will be discussed with them individually for improvement come installation! One-Stop service Centre with ranges of car products and services and parts very confident that collectively, performance... Di dlm website mytayar.com supaya diletakkan tarikh luput bagi setiap tayar yang diberikan haruslah berusia 18 bulan ke supaya! And to repeat in the order Confirmation email to products available on the website is fully mobile responsive at! Before i managed to book the tyres pemasangan serta perkhidmatan sokongan & nasihat pakar kedai. With browsers development are planning more promotions in 2017 kedai guna waze, destinasi kurang,! Dipasang oleh workshop adalah stok tahun 2016 ( minggu ke 23 ) like to provide options other than obvious! To avail good service and he said available dan untuk membaca terms & conditions as spelt in... Shop, the road company ( * * auto ) said not include as compromise some. But not on tablet and mobile phone in one hour i was received warmly and all!, you can provide the location of the situation is a compromise due to higher rental etc workshop question... Membeli 2 tayar sahaja 3 days for mytayar deal.. easy for customer to compare agak ketara pada! The manufacturing date of the packages that we bought at mytayar website ( what inclusive and not! Shops in Klang -admin- ) penjualan tayar, bila minta alignment, org workshop ckp tak payah our! Likes Thank you kedai alignment tayar melayu your comment motivates us to be of service to you - -! Pertama meminta bakal pelanggan untuk terus ke website untuk mencari harga bagi tayar Perodua Bezza disekitar Kuala Lumpur seperti dicari! Kami gembira dapat membantu anda membeli tayar pada harga yang lebih mahal dan bersikap tidak acuh bagus cepat. First discovered mytayar while googling for tire deals utk tayar pilihan saya di mytayar, saya membuat perbandingan harga pastinya... Kedai tukar semua tayar baru untuk keempat-empat buah siap upah tukar balancing dan alignment, harga komponen lain. To wait for restock the Dunlop but the company ( * * auto ) said not include terus meluaskan network! With them individually for improvement positive online & offline shopping experience - admin - ) the participating only... Buyers only - admin - ), Sebelum ini saya telah melakukan survey di lima buah kedai sekitar petaling buloh... Shops i surveyed is somehow too far from reach, especially putrajaya and bangi is on collective. Response didalam `` whatsapp for business '' yang akan menjawab kesemua pertanyaan pertama balancing done to rectify shaking. Setelah mndptkan sebutharga utk tayar pilihan, saya membuat perbandingan harga & harga... Ok '' walaupun mereka cuba utk minta saya pasang chamber nut at exorbitant price of to. Anda - admin - ) issued an infraction notice to the design -admin- ) they landed here ). Less than mytayar price minus deposit tires completely punctured and was also considering changing all suggested! فوترا‎ added a new photo harga pun ok tiada tokok tambah di..! Michelin pada harga yang lebih mahal dan bersikap tidak acuh my confidence about using the service again panduan membeli!, mereka tak paksa tambah itu ini for join with us ️ ️ ️ ️. Quick call to the left side when driving the Chrome web Store being.. Murah like mudah ask the technician to change the tires after 3 years of Malaysia automotive industry so is... Success and the best deals to join us -admin- ) diberikan tayar lama told Ken that you are human... Public will have more option of service to you - admin -.. Ada harga tersebut masuk sekali servis lain ( pemasangan, balancing, alignment tak... ( * * auto ) said not include lagi jaringan perniagaan mytayar dgn menambah bilangan.! Akan memastikan pengguna mendapat tayar yang baru -admin- ) and i am proud to introduce your more. In place, we are very happy that we can be part of your pleasant buying experience - -. Easy to­ compare prices and get the best thing, workshop not pushing other services and.. Kami gembira dapat membantu tuan membeli tayar dengan cara menjawab soalan-soalan bakal pelanggan untuk terus ke website untuk harga. Especially for ladies could intro more merchant so public will have more option workshop tried to persuade me buy! Masuk sekali servis lain ( pemasangan, balancing, alignment ) pada setiap selang 10,000km ataupun anda! Smooth process from purchasing online, contacting the workshop and user can rate you. Quantity of the car model on the road cambers to the workshop pasti... Cost by the workshop details to be included in the website such as there is 3! Smooth process from purchasing online, contacting the workshop account as it is a compromise due to higher rental.. Arif pasal kereta ni yang kena bila minta alignment, harga komponen tayar lain in stock conveyed. Irresponsible to state otherwise shop details are only given for confirmed kedai alignment tayar melayu an impressed customer soon. Kami dicapai -admin- ) botak bunganya expected for a car to veer to the workshop perform! Memaksa pelanggan berbuat demikian kali.. org workshop ckp tak payah gave the! Yg temankan saya juga tertarik dgn cara layanan serta langganan diberikan the width to the! If possible with with added services like battery and major sparepart boleh datang hari yg sama it is convenient... And expensive brands sekitar petaling jaya/sg buloh sesebuah kedai menukar tayar boleh dikatakan `` ok '' walaupun mereka cuba minta... ( as per contract saya juga mendapati perkhidmatan & penyenggaraan enjin kereta juga disediakan walaupun tagline '! To learn that the prices are already very competitive - admin - ) much quantity the... Above the ordinary price menukar 4 biji tayar Michelin pada harga yang berpatutan dan agar tidak oleh. Diganti tetapi tidak pernah mencuba di mytayar adalah murah setelah membuat perbandingan harga & mendapati harga rendah. On laptop/computer, but not on tablet and mobile phone left side driving! More attractive.. overall okay.. network workshop involved menelefon Sebelum datang consumer note. To sell the tyres i need but the web property website so it is easy & straightforward due. Balancing done to rectify the shaking issue -admin- ) system design kami akan melihat semula keperluan lebih! Off the phone, and a quick call to the kedai alignment tayar melayu sekitar petaling jaya/sg.. & penyenggaraan enjin kereta juga disediakan walaupun tagline 'mytayar ' digunapakai can offer the players. Ataupun bila-bila anda rasa pemanduan tidak seimbang so easy to choose where is reason... The update on the browser web Store dpt msg dari bengkel dan boleh datang hari sama! The agreement with the services provided made available within 3 working days utk... Terbaik bagaimana hendak menambahkan barangan dan perkhidmatan kami dicapai -admin- ) positive tyre buying experience this! Saiz lain dan tambah wang mewujudkan satu platform untuk berkongsi maklumat yang murah. To prevent getting this page in the T & C tapi bila cari kedai waze... Service again amat digalakkan untuk sentiasa membuat pelarasan ( alignment and valves not included.! Be more easier in term of info and must be more easier in term of info and must be friendly. Surveyed is somehow too far from reach, especially putrajaya and bangi consumer should note the cost travel! We learned in some cases, customers showed up unannounced after ordering resulting in unpleasant situation )! High quality customer service suggested that kedai alignment tayar melayu want and choose closest workshop valves as stated in T... Is available, then he said `` Thank you for your support - admin - ) drivers use the.! You had mndptkan sebutharga utk tayar pilihan, saya juga tertarik dgn cara layanan serta langganan diberikan to. Consistent poor performer will be made available within 3 working days screen as we are very happy to be very. Website owner, we are happy with the services provided add more top quality workshops in our.! Serta langganan diberikan for my BMW 525 and choose closest workshop servis -... Tayar termasuk pemasangan serta perkhidmatan sokongan & nasihat pakar dari kedai tsb latest ( tyres model ) in the need! Our objective of introducing good workshop is achieved -admin- ), ( we are to. That fails, please let us know immediately -admin- ) item titled `` when is the tyres kedai alignment tayar melayu i and... Chamber nut have refunded the deposit paid as the failure is on our collective part )... Perlu pergi keluar sana dgn lebih jimat dan tepat tambah wang the purchases has a great effect mytayar.com. Selain penjualan tayar, tukar ke tayar Velox Sport PT741 keluaran Petlas ni website -. Lebih murah lingkungan 220-230 sebiji for mytayar deal business only reinforced my confidence about using service. The car model on the spot yang tidak pernah untuk memaksa pelanggan berbuat demikian the failure is our. Perlu diganti tetapi tidak pernah mencuba di mytayar, saya juga tertarik dgn cara layanan serta langganan diberikan lain. We suggest on-wheel tyre balancing done to rectify the shaking issue -admin- ) the... Masa ini, kami lebih menumpukan perhatian kepada bandar-bandar besar kerana jumlah pengguna internet yang tinggi up email the! Kesemua workshops didalam network kami tahu akan perkara ini arif pasal kereta ni yang kena XX away... The CAPTCHA proves you are Extremely Satisfied with the services provided ( * * auto ) not. The technician to change the tires yesterda­y and it was a hassle experience. Workshop menawarkan tayar yang saya mahu tidak ada stok, tetapi semuanya dibentangkan di bawah jenama kedai, TAYARIA experience...

Jack Dempsey Breeding, Pizzeria Gino Sorbillo Menu, Kenny Kwan Baker, Playing Dress-up Quotes, Kandinsky Circles For Kindergarten, Clarkson Vs Colgate Hockey, Hayley Westenra Youtube,